Over Ons

Hoe is dit mogelijk?
Hoe kom je erop?
Hoe fraai! Hoe dan?
Hiep, hiep, Hoe…ra!

Juichen willen we. Blij zijn en enthousiast. Over het eindresultaat en mijn ontwerp voor jou. We moeten allemaal hoera roepen, want als Studio Hoe alleen zijn handen vrolijk de lucht ingooit en de slingers ophangt, dan is de vreugde wellicht toch iets te subjectief. Studio Hoe is geen solist, maar een creatieve, gepassioneerde teamspeler. Wel anders denkend, omdat ik wil inspireren en verrassen met mijn grafische vormgeving. Ik mijd platgetreden, veilige paden, omdat eenheidsworst na een paar keer eten echt gaat vervelen. Nee, ik ga voor de hoera. Juich met mij mee, dan hangen we samen de slingers op! Uiteraard met de juiste vormgeving…

Grafisch ontwerp met een uitroepteken! Studio Hoe
Studio Hoe - Oog voor detail

Wie is Studio Hoe?

Dat ben ik, Nicole Hoepelman. Grafisch vormgever met een creatieve kronkel. Nooit standaard en altijd verrassend. Ik heb 28 jaar ervaring in het vak. Ontwerp bij kranten, maak magazines, geef vorm aan boeken en ga geen enkele uitdaging uit de weg. Het ontwerp van Studio Hoe moet een voltreffer zijn. In de roos. Een streep in de kruising. Of het nu om een boek of een visitekaartje gaat, om een huisstijl of een logo. De woorden van de beroemde Amerikaanse vormgever Milton Glaser zijn mij op het lijf geschreven. Die zei namelijk: ,,Er zijn drie reacties op een grafisch ontwerp: ja, nee en WOW! Wow is de reactie waar je voor moet gaan.” 

Zo werkt Studio Hoe!

Studio Hoe luistert. Want zonder luisterend oor, heb je geen oog voor details. Ik wil weten wat jouw doel is? Wie we moeten bereiken en hoe ver we durven te gaan met de grafische vormgeving. Bij de ene branche past immers meer fraai gestileerde zakelijkheid, terwijl de andere branche vooral uitnodigt om de uitdagende randen op te zoeken. Na ons gesprek ga ik spelen en schetsen, ontwikkelen en ontwerpen. Op zoek naar het uitroepteken achter het grafisch ontwerp dat bij jou past!    

Studio Hoe! kan alles?

In elk geval heel veel. Magazines, logo’s, folders, bedrijfsstijlen, flyers, boeken, Studio Hoe doet het. Heb je niet alleen een grafisch ontwerp nodig, maar ook sterke, verleidelijke teksten? Het complete pakket, zelfs tot en met de drukkerij? Ik weet hoe. Dus, zoek niet verder, maar scroll nog even door naar mijn contactgegevens. Uiteraard pas nadat je dit verhaal helemaal hebt gelezen… 

Studio Hoe is grafisch vormgeven met een lach. Is professionaliteit met plezier. Is Frenkie de Jong bij Barcelona. Is het uitroepteken achter elk ontwerp! Heb je nog vragen? Bel, app of mail me. Hoe en waar? Klik hier maar eens op!